Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Český kuchař a autor gastronomických bestsellerů Roman Vaněk stihl dát dohromady další kuchařku. Stejně jako přechozí publikace ji vydává Pražský kulinářský institut.
Je libo upíry? Laurell K. Hamiltonová vám je přináší v knize Harlekýn, kterou vydalo v červnu nakladatelství Epocha a na kterou nám naše bloggerka napsala moc pěknou recenzi, se kterou se s vámi opět podělíme.
Nová kuchařská kniha Jany Florentýny Zatloukalové přináší 160 receptů, které vám zjednoduší první půlku dne. Snídaně u Florentýny volně navazuje na přechozí autorčinu velmi oblíbenou knihu Kuchařka pro dceru.
Máte rádi řeckou kuchyni? Pak neváhejte a pořiďte si knihu z edice Apetit na cestách Řecká odysea. Najdete v ní spoustu receptů na nejlepší řecké speciality, které redaktorky Apetitu pečlivě vybraly a vyzkoušely.
Každý si v životě zaslouží druhou šanci, ať si říká, kdo chce co chce. Alkoholici, tyrani, podvodnící, ale i narkomani. Pokud mají odhodlanost se změnit, pokud opravdu chtějí, je tu alespoň malá naděje na to, aby se jim to podařilo. S
Volné pokračování půvabného vyprávění kočky jeho svatosti Dalajlamy- to je kniha australského spisovatele Davida Michieho Dalajlamova kočka a umění příst, kterou vydalo nakladatelství Synergie.
Naším hostem byl doktor Jan Hnízdil, průkopník české psychosomatické medicíny. Povídali jsme si o jeho nové knize Jak být zdravý v nemocné společnosti, o příbězích jeho pacientů, ale také o obyčejném životě — čemu se věnuje na chalupě a jak si užívá zázraky přírody na samotě u lesa.